Hyvää alkanutta vuotta jäsenet!

Vuoden 2017 jäsenmaksuohjeet ovat nyt foorumilla Tiedotteet-osiossa ja ne pääsee näkemään omilla käyttäjätunnuksilla. (Linkki maksuohjeisiin)

Tavallisen jäsenyyden (15€) eräpäivä on 28.2.2017 ja tukijäsenyyden (30€) 31.3.2017. Jäsenenä jatkava voi oman tilanteensa mukaan valita kumman tahansa jäsenmaksun. Tukijäsenä saa tukijäsenedut, kuten tukijäsenkortin ja jäsenpostin tukijäsenliitteen. Jäsenmaksu 2017 oikeuttaa saamaan vuoden 2017 aikana ilmestyvät Tähdenlennon numerot 6 ja 7 (aiheet: rekikoirat ja taistelukoirat), sekä pitää jäsenyyden voimassa vuoden 2018 loppuun.

Jäsenmaksuohjeet lähetetään jäsenille myös sähköpostitse, sekä kirjeitse Jäsenpostin muodossa.

Aktiivisuuspisteet ovat nyt käytössä!

Vuoden alusta on ollut mahdollista kerryttää aktiivisuuspisteitä, joilla voi saada alennuksen vuoden 2018 jäsenmaksuun. Aktiivisuuspisteitä saa kaikenlaisesta yhdistyksen eteen tehdystä aktiivisuudesta, kuten kannanotoista foorumilla (20 viestiä), piirtämällä kuvituskuvia yhdistykselle, pitämällä yhdistyksen pöytää tapahtumissa tai järjestämällä Hopeanuoli-ohjelmaa.

Jäsenten tulee itse huolehtia siitä, että ilmoittautuvat mukaan keräämään aktiivisuuspisteitään tähän ketjuun, sekä ilmoittavat sinne aktiivitoimensa. Pisteiden myöntämisestä erikoisemmissa tapauksissa päättää jäsensihteeri.

Vuoden 2017 aikana voi kerryttää max. 10 pistettä ja niillä saa alennuksen vuoden 2018 jäsenmaksusta. Mikäli pistesaldo ei 2017 aikana täyty, pisteet siirtyvät vuoden 2018 pistesaldoon, joilla saa alennuksen 2019 jäsenmaksusta.

Iloista ja aktiivista Hopeanuoli-vuotta kaikille jäsenille! :)