Tervehdys Suomen suvessa kirmaava Hopeanuoli-fani!

 

Suomen kesä alkaa olemaan hiljalleen kauneimmillaan, mutta se ei vaikuta yhdistyksen toimintaan ainakaan siinä mielessä, että jäisimme lepäämään laakereillamme, vaan päinvastoin. Yhdistys tulee olemaan tänä suvena entistä aktiivisempi ja se tulee tarjoamaan Hopeanuoli-faneille entistä enemmän kaikkea mukavaa nähtävää ja koettavaa. Piakkoin starttaa aivan uusi kilpailu tai oikeammin arpajaiset, ja myös some-kanavamme tulevat kokemaan päivittymistä entistä enemmän. Lisäksi yhteistyö erään projektin kanssa alkaa kantaa hedelmää, ja toivon mukaan tämä tulee näkemään valon ensivuoden puolella. Tarkemmin sanottuna ensi vuodelle on kaavailtu kahta isoa tapahtumaa, mutta ei niistä vielä sen enempää.

 

Voinkin täten hyvällä omallatunnolla sanoa, että yhdistyksessä rupeaa olemaan erittäin aktiiviset ja jännät ajat tänä vuonna.

 

Jos haluat tietää enemmän, että mitä kaikkea tuleman pitää, niin suosittelen seuraamaan aktiivisesti yhdistyksen internetsivuja ja muitakin some-kanavia.

 

Tulemme olemaan myös perinteisesti eri coneissa ja tapahtumissa mukana. Järjestämme keskustelupaneeleita ja muita show-ohjelmia. Infopöytämme on tuttu näky monesta conista ja se tulee edelleenkin näyttelemään tärkeää osaa useassa tapahtumassa.

 

Suomen Hopeanuoli-fanit ry aktiivisine jäsenineen haluaa toivottaa kaikille Ginga-faneille oikein hyvää ja antoisaa kesää! Nauttikaa kesästä ja muistakaa fanittaa Gingaa sen erilaisemmissa muodoissa!

 

Ystävällisin terveisin ja hännän heilautuksin: Ville Karvonen alias NightWolf-_-, Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n puheenjohtaja.