Kynnys jäsenlehteen kirjoittamiseen voi olla suuri. Ei ehkä keksi aihetta, josta kirjoittaisi, ei tiedä mistä aloittaisi tai kehen ottaa yhteyttä, kenties kirjoitustaidotkin ovat ruosteessa. Ei hätää, Tähdenlentoa varten etsitään aina uusia, monipuolisia juttuja, jotka voisivat kiinnostaa kohderyhmäämme.

Tarvittaessa päätoimittaja neuvoo kirjoitusprosessissa ja voi tehdä kirjallisen haastattelun aiheestasi, jos vapaamuotoinen kirjoittaminen on hankalaa. Oikoluemme myös valmiit tekstit ainakin kerran kirjoitusvirheiden varalta, joten sinun ei tarvitse olla mikään äidinkielen maisteri. Päätoimittajan kanssa voit keskustella artikkeliin toivotuista kuvituksista, yleisilmeestä, ja siitä mihin numeroon juttu tulisi. Julkaisemme 2 numeroa vuodessa ja niille on yleensä varattu paljon artikkeleita etukäteen. Mukaan kuitenkin voi mahtua tilaisuuden tullen jo heti seuraavaan numeroon, riippuen toki jutun aiheestakin, sillä lehdillämme on aina jokin teema (johon kaikkien juttujen ei toki tarvitse liittyä).

Mistä sitten voisit kirjoittaa? Lukijamme ovat kiinnostuneita tietenkin Hopeanuolesta ja muusta Takahashin tuotannosta, sekä muista eläintarinoista, oikeista koirista ja eläimistä, piirtämisestä ja askartelusta. Tutustuitko sarjaan erikoisella tavalla? Millainen fani sinä olet? Osaatko kertoa jostain harvinaisesta oheistuotteesta tai Takahashin lyhyttarinasta? Onko sinulla sarjakuva, roolipeli, blogi tai tarina, josta haluaisit kertoa? Onko sinulla tietyn rotuinen koira tai muu erikoinen lemmikki, tai jokin eläimiin liittyvä harrastus? Kenties sinulla on askarteluvinkkejä tai osaat tehdä gingamaisia testejä? Kaikilla on varmasti jotain annettavaa lehdelle ja autamme mielellämme ujompia kirjoittajia. Aikaisempiin numeroihin kannattaa tutustua ja silmäillä millaisia juttuja niissä on ollut. Mikäli et keksi kuin vähän kirjoitettavaa aiheesta voi artikkelin mahdollisuuksien mukaan yhdistää jonkun toisen artikkelin mukaan. Kirjoitusaiheita voi toki myös pelkästään ehdottaa meille!

Jotain rajoituksia meillä toki on aiheiden suhteen. Esimerkiksi lukijamme pitävät animaatioista, mutta moni ei välttämättä pidä vain ihmisistä kertovista animaatioista. Hopeanuoli on koirasarja, mutta sen lukijoita tuskin kiinnostaa chihuahuan rotuesittely. Poikkeuksia voimme tehdä jos juttu on oikein kiinnostavasti kirjoitettu ja lehdessämme on jäljellä paljon tilaa, mutta erikoisempien aiheiden kanssa on hyvä varautua kieltävään vastaukseen.

Osallistuakseen lehden tekoon sinun ei tarvitse olla jäsen. Jos artikkelisi julkaistaan tulet saamaan kyseisen lehden ilmaiseksi.

Myös piirrokset, puuhatehtävät yms ovat tervetulleita!

Yhdistystä myös kutkuttaisi uuden Tiikerikoira-lehden teko! Kyseinen lehti julkaistiin yhdistyksen alkuajoilla ja se sisälsi Hopeanuoleen liittyviä fanisarjakuvia. Yhdistys julkaisisi mielellään uuden numeron, mutta sitä varten tarvitaan sarjakuvantekijöitä.

Voit ottaa asian tiimoilta yhteyttä: tahdenlento[at]hopeanuolifanit.fi tai naravox[at]gmail.com

Kirjoittelemisiin, terveisin Tähdenlennon päätoimittaja Nara

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Arvosana 5.00 (2 arvostelua)