Hyvä Hopeanuoli-faniyhdistyksen jäsen!

Minulla on yhdistyksen tuoreena puheenjohtajana ilo ja kunnia kutsua Sinut 7.4.2017 Keravalla pidettävään Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n ylimääräiseen kokoukseen. Osallistumisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti yhdistyksen foorumin Miitit-osiossa sijaitsevaan kokousta koskevaan keskusteluketjuun.

Kokouspaikka: Kumitehtaankatu 5 E, Kerava, käynti lastauslaiturin ensimmäisestä ovesta. Paikanpäällä opasteet ja parkkitilaa. Lyhyt kävelymatka Savion juna-asemalta, johon kulkuyhteys K-junalla Helsingistä ja T-junalla Tampereelta.

Aika: klo 19 - 21

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT JA AIKATAULU

Klo 18 - 19: Saapuminen paikalle

Klo 19:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

Klo 19:15:

Toiminnantarkastajan kirjallisen toiminnantarkastuskertomukseen tutustuminen ja vastuuvapauden myöntäminen 2016 hallitukselle.

Hyväksytään kevätkokouksen valitseman taloudenhoitaja Nadja Vahlqvistin eroanomus taloudenhoitajan luottamustoimesta ja yhdistyksen hallituksesta.

Uuden taloudenhoitajan ja varataloudenhoitajan nimeäminen.

Klo 19:30:

Yhdistyksen sääntömuutos ja äänestys- ja vaalijärjestyksen muuttaminen

Uusien jäsentyyppien esittely.
Päätös jäsentyyppien hyväksymisestä.

Klo 20:00 - 20:10 tauko

Klo 20:10:

- Retkikassan esittely.
- Päätös retkikassan perustamisesta.

Klo 20:30

- Yhdistyksen uusien sääntöjen yleinen esittely ja keskustelua.
- Päätös yhdistyksen uusien sääntöjen hyväksymisestä.

Klo 21:00 Kokouksen päättäminen

Kannattaa varautua siihen, että kokous venyy.

Mikäli jäsen toivoo jotain muuta asiaa kokouksessa käsiteltäväksi, pyytäisin ilmoittamaan siitä yhdistyksen foorumissa kokousta koskevassa keskustelussa.

Kokouksessa esillä oleviin asioihin on mahdollista ennen kokousta ottaa kantaa yhdistyksen foorumissa. Sääntömuutos tehdään ensikertaa sitten yhdistyksen perustamisen ja sääntöihin kirjataan mm. aktiivisuuspisteet, retkikassa ja Gingacon. Tavoitteena on myös selkiyttää yhdistyksen luottamustoimiin liittyviä tehtäviä ja velvollisuuksia ja saattaa säännöt vastaamaan yhdistyksemme nykypäivän käytäntöjä.

Muualla Suomessa asuville mainittakoon, että kyseisenä viikonloppuna yhdistyksemme on myös Helsingissä järjestettävässä Harry Potter -aiheisessa Tylycon-tapahtumassa lauantaina ja sunnuntaina lähdemme retkelle Heurekaan. Näin ollen on mahdollista tulla Pääkaupunkiseudulle koko viikonlopuksi. Majoitustarpeesta viikonlopuksi voi ilmoittaa erikseen foorumille tai suoraan minulle. Myös yhdistyksen muut jäsenet Pk-seudulla voinevat tarvittaessa tarjota majapaikkoja pitkämatkalaisille. Asiasta sovitaan erikseen foorumissa.

Muuta ajankohtaista:

Gingaconin liput tulevat myyntiin 5.5. ja yhdistyksen jäsenet voivat ostaa ne jäsenalennuksella Hopeapuodista. Yhdistyksen foorumissa voi myös ilmoittautua Gingaconiin työvoimaksi tai Ginga Roomia pitämään. Myös Hopeanuoli-aiheinen ohjelma on hyvin tervetullutta!

Yhdistyksemme järjestää Hypeconissa 13.5. Ginga Roomin, jonka pidossa voi ilmoittautua auttamaan foorumissa. Olemme paikalla myös Animeconissa, jonka yhteyteen järjestettävästä Hopeanuoli-pöytäroolipelin sisältävästä mökkimiitistä on lisätietoa foorumissa.

Suunnitteilla on myös yhdistyksen syntymäpäiväjuhlat, jonka järjestäjätoimikuntaan haetaan porukkaa foorumissa. Tällä hetkellä juhlia mietitään kesäksi Säkylään, mutta suunnitelma elää ja kehittyy edelleen.


Keväisin terveisin

Hanna Mäkinen, "Raezla"
Puheenjohtaja
Suomen Hopeanuoli-fanit ry