Gingaconin erikoiseen Ginga-teemaiseen cosplayohjelmaan voi nyt hakea mukaan. Kyseessä on kaksi ennennäkemätöntä cosplaynumeroa, joissa seikkailevat Gingasta tuttu karhunmetsästäjä Gohee Takeda, sekä tohtori Hidetoshi John-koiransa kera.

 

Cosplaykuiskaaja

Hei sinä hahmo, jonka lapsi tai lemmikki käyttäytyy huonosti! Unohda Cesar Millan ja Supernanny, sillä Gingaconilla on tarjota järeämpi ratkaisu: Gohee Takeda perinteisine koulutusmetodeineen! Hae nyt mukaan ja voit päästä korjaamaan lapsesi tai lemmikkisi käytösongelmia kokeneen karhukoirankouluttajan opissa. Takedan vaarin rinnalla koirakuiskaajakin on pelkkä namitäti, eli nyt on tilaisuus saada punaisen vyöhykkeen penskat ja lemmikit kuriin asiantuntevan cosplaykuiskaajan opissa!

Humoristinen cosplay-show, johon voi osallistua parina tai kolmen ryhmänä. Cosplayhahmo tai hahmopari tuo huonotapaisen lapsensa tai lemmikkinsä Gohee Takedan koulutettavaksi ja saa tältä käytännön vinkkejä, miten saada tottelematon nuori kuriin. Hahmojen ei ole pakko olla samasta sarjasta. (Esim. Alucardilla voi olla Pikachu lemmikkinä tai Kakashi adoptoinut Ash Kethumin...)

Hakemukset 1.5. mennessä cosplay(a)gingacon.com alla olevalla kaavakkeella:

Tilanteen kuvaus:
(Hahmo, esittele itsesi ja kerro lemmikistäsi tai lapsestasi, millaisista ongelmista hän kärsii ja miksi juuri teidät tulisi valita Goheen koulutusohjelmaan.)

Cossaajien nimet ja yhteystiedot:
(koko nimi, sähköposti, puhelinnumero)

 
Metsästäjälle morsian

Hei sinä hahmo, joka etsit elämäsi miestä. Olitpa mitä lajia tai sukupuolta hyvänsä, unelmien poikamiehet, Ohu-vuorten raavaat metsästäjät Sekiguchi Hidetoshi ja Gohee Takeda, etsivät elämänsä rakkautta! Ilmoittaudu mukaan Metsästäjälle Morsian -kilpailuun ja voita karun metsämiehen rakkaus, sekä upeat conimme sponssaamat lisäpalkinnot.

Hakemukset 1.5. mennessä cosplay(a)gingacon.com alla olevalla kaavakkeella:

Kerro itsestäsi:
Hahmo, esittele itsesi ja kerro, mitä odotuksia sinulla on unelmien kumppaniltasi. Kerro myös ikäsi, sillä se vaikuttaa siihen, kumman unelmametsästäjän suosiosta pääset kilpailemaan!

Cossaajan nimi ja yhteystiedot:
(koko nimi, sähköposti, puhelinnumero)