Yhdistys pitää jokakeväisen vuosikokouksensa tänä perjantaina 18.3.2016 klo 18-21 Tampereella 3D Crush Cafessa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 10. Tarkempaan esityslistaan voi tutustua yhdistyksen blogissa julkaistussa kokouskutsussa. Kokouksessa valitaan yhdistykselle hallitus vuodelle 2016, sekä käsitellään yhdistyksen ajankohtaisia asioita. Jäsenet voivat asettua ehdolle hallitukseen ilmoittamalla siitä foorumilla kokousta edeltävän vuorokauden loppuun mennessä tai kirjallisesti puheenjohtajalle sähköpostitse puheenjohtaja[at]hopeanuolifanit.fi.

Kaikki vuonna 2015 tai 2016 jäsenmaksunsa maksaneet ovat tervetulleita kokoukseen, sillä jäsenyys on voimassa aina seuraavan täyden kalenterivuoden loppuun.

Yhdistys on mukana myös Tampere kupliissa. Pidämme lauantaina luennon Gingan nykytilasta Suomessa ja olemme paikalla lauantaina ja sunnuntaina yhdistyspöydän muodossa. Pöydällämme voi käydä pyöräyttämässä uutta Weed-onnenpyörää (vanha Hopeanuoli-pyöräkin palaa toimintaan huollon valmistuttua), saada tietoa yhdistyksestä, ostaa kannatustuotteitamme, sekä lipun kesällä Tampereella pidettävään Gingaconiin!