Heipä hei! Taloudenhoitaja tässä muistuttelee mukana olevia jäseniä maksamaan jäsenmaksunsa vuodelle 2014, olisi hyvä hoitaa se 5 euroa pois päiväjärjestyksestä!

Normaalin 5e suuruisen jäsenmaksun eräpäivä on 30.3.2014 ja tämä oikeuttaa teidät pysymään jäseninä vuoden 2015 loppuun.

Mikäli aiot maksaa tukijäsenmaksun 20-50 euroa (oman valinnan mukaan), armonaikaa on 30.4.2014 saakka eli kuukausi enemmän.

Maksuohjeet löytyvät jäsenille täältä ja täällä lista niiden jäsenten nimimerkeistä, jotka ovat suorittaneet 2014 jäsenmaksun.

 

Lisäksi tästä lähetetään tiedote sähköpostiin - varmistathan, että sähköpostisi yhdistyksen jäsenrekisterissä (samoin kuin muut tiedot) ovat ajan tasalla! Mikäli ne ovat vaihtuneet, ilmoitathan siitä sihteerille! Lisätietoa täältä!

Ilmoittakaa myös, jos ette maksa omalta tililtänne, kenen tilitä jäsenmaksu tulee, kiitos!

Jos tunnuksesi yhdistyksen sivuille ovat ovat hukassa, ota yhteyttä yhdistyksen ylläpitoon. Mikäli tunnuksesi ei ole toiminnassa, maksa jäsenmaksu myös vuodelle 2013 (maksuohjeet saa minulta, affaokami(ät)hotmail.com) ja minuun saapi muutenkin olla yhteydessä jäsenmaksuasioihin liittyen! :)

 

Mukavaa kevättalvea ja lämmin kiitos kaikille mukana oleville jäsenille siitä, että olette mukana mahdollistamassa tämän yhdistyksen toiminnan! :)