Miksi liittyä jäseneksi?

Jäsenenä pääset nauttimaan mahtavista jäseneduista ja saat mahdollisuuden edistää yhdistyksen toimintaa sekä Ginga-sarjojen näkyvyyttä! Jäsenmaksullasi autat meitä järjestämään kiinnostavaa ja monipuolista Hopeanuoli-toimintaa.

Tukijäseneksi liittymällä saat yksinomaan tukijäsenille tarkoitettuja etuuksia sivustolla sekä sen ulkopuolella.

Voit omalla aktiivisuudellasi vaikuttaa jopa jäsenmaksusi hintaan keräämällä aktiivisuuspisteitä, joilla voit alentaa jäsenmaksuasi.

Lue lisää jäsenyydestä!
Jäsentyypit ja -edut

Jäsenmaksut

Jäsen - 15 €
10 aktiivisuuspisteellä 10 €
Voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun
Sisältää tämän vuoden jäsenlehdet
Jäsenkortti
10% alennus kaikista Hopeapuodin ostoksista

Tukijäsen - 30 €
10 aktiivisuuspisteellä 20 €
Voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun
Tämän vuoden jäsenlehdet
Tukijäsenkortti
Tukijäsen-badge foorumiin profiilikuvan alle
20% alennus kaikista Hopeapuodin ostoksista
Tukijäsen-extra jäsenpostissa

Liittymisohjeet

Miten liittymisprosessi toimii?

1. Täytä allaoleva jäsenkaavake ja klikkaa Lähetä. Jos kaavakkeen kanssa on ongelmia, lähetä jäsenkaavake (pohja täällä) sähköpostina osoitteeseen liittyminen[at]hopeanuolifanit.fi

2. Saat sähköpostiisi maksuohjeet. Muista käyttää annettua viitettä. Kun jäsensihteeri on varmistanut maksun saapumisen, sinulle lähetetään käyttäjätunnus Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n sivuille ja ilmoitetaan jäsennumerosi.

3. Jäsenkorttivastaava postittaa sinulle jäsenkortin ja voimassaolotarran. Jäsenmaksu on voimassa seuraavan täyden kalenterivuoden loppuun, eli esim. 2014 maksettu jäsenmaksu on voimassa vuoden 2015 loppuun. Pidät jäsenyytesi siis voimassa seuraavan vuoden ajan maksamalla aina edellisen vuoden jäsenmaksun.Powered by BreezingForms