Suomen Hopeanuoli-fanit ry etsii miittivastaavia eri puolille Suomea vuodelle 2020. Miittivastaava järjestää mahdollisuuksien mukaan Ginga-faneille suunnattuja tapaamisia omalla kotiseudullaan. Häneen voi myös ottaa yhteyttä, jos haluaa itse järjestää Ginga-miitin, jolloin miittivastaava voi auttaa suunnittelussa, sekä välittää tiedon miitistä yhdistykselle. Yhdistys puolestaan tiedottaa miitistä alueen jäsenilleen, sekä sivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan, jolloin tieto miitistä tavoittaa Gingan ystävät mahdollisimman hyvin.

Haussa on yksi tai useampi miittivastaava jokaiseen Suomen maakuntaan. Ilmoittautua voi myös vaikkapa yhdessä kaverin kanssa, onhan miittien järjestäminen yhdessä kivempaa.

Ilmoittaudu mukaan mailaamalla yhdistyksen miittikoordinaattori Raezlalle: affaokami[at]hotmail.com

 

Kuvaus miittivastaavan hommasta

Jokaisella miittivastaavalla on oma alue, jonka sisällä hän voi järjestää Ginga-faneille suunnattuja miittejä haluamillaan sisällöillä. Yhdistyksen virallisen toiminnan tulee olla asiallista ja laillista, mutta muuten miittien suunnittelun suhteen on melkolailla vapaat kädet. Miittikoordinaattorilta saa tarvittaessa apua miittien suunnitteluun.

Mitään pakkovelvoitetta järjestää miittejä ei ole, mutta toiveena olisi, että ainakin yksi miitti vuodessa.

Miittivastaavan nimi ja sähköposti tulevat näkyviin yhdistyksen sivujen yhteystietoihin. Alueella asuvat Ginga-fanit voivat ottaa miittivastaavaan yhteyttä sähköpostilla, jos heillä on ideoita miittien suhteen tai tahtovat itse sellaisen järjestää. Miittivastaava voi sitten olla apuna tai ottaa vastuun miitin järjestämisestä.

Miittivastaava infoaa tulevista miiteistä miitikoordinaattorille, joka huolehtii siitä, että miitistä tiedotetaan yhdistyksen tiedotuskanavissa ja suoraan paikallisille jäsenille.

Ginga-miittejä voi myös järjestää Ginga-kerho -nimikkeellä, jos haluaa tehdä säännönmukaisempaa toimintaa omalla alueellaan. Kerhon tapaamiset voivat olla esimerkiksi luontoretkiä, askartelua, leffailtoja tai muuta vastaavaa. Tiloja miiteille voi kysellä esimerkiksi paikallisesta kirjastosta. Myös kahvilat sopivat miittipaikoiksi. Miittien tulee olla päihteettömiä, joskin vain täysi-ikäisille suunnatuissa tapaamisissa voidaan sovitusti joustaa esimerkiksi ruokajuomien suhteen.

Miitin järjestäjän tulee huolehtia, että miitti sujuu hyvin ja että jokainen mukanaolija huomioidaan. Miitin järjestäjä voi tarvittaessa poistaa epäasiallisesti käyttäytyvän henkilön miitistä ja kieltää tältä osallistumisen tuleviin miitteihin.

Miittikoordinaattorilta saa tarpeen mukaan tukea ja neuvoja miittien järjestämisen kanssa.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Arvosana 3.30 (5 arvostelua)