Vanhat kävijämme saattavat huomata jotain tapahtuneen. Juuri niin, blogi siirtyi Vuodatuksesta tänne Hopeanuolifanien omien sivujen yhteyteen! Vanhat blogipostaukset ovat tallella siellä, käykää ihmeessä tutkimassa mitä sieltä löytyy. → Vanhaan blogiin

No niin, tottakai isoin muutos on tämä uunituore ulkoasu. Sivuston ulkoasua muutettiin itse asiassa ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen! Aikamoista. Tänne on tehty pienimuotoisia kosmeettisia päivityksiä kuten taustakuvan lisäämistä ja artikkelien ulkomuodon siistimistä, mutta sama pohja on pysynyt vuodesta toiseen. Aiheesta on ollut puhetta kerran jos toisenkin, mutta tekovaiheeseen ei tätä ennen olla edetty.

Jos joku kaipaa muistinvirkistystä, vanha ulkoasumme näytti tältä:

Hauskasti näissä kahdessa on muuten kirjaimellisesti yön ja päivän ero, heh.

Sain itse hiljattain yhdistyksen nettigraafikon pestin ja lähdin samantien työstämään sivustomme ylläpitäjän kanssa uutta ulkoasua. Sen tekeminen on ollut mahtavaa, olen nimittäin haaveillut sivuston ilmeen päivityksestä todella kauan! Seuraavaksi vuorossa olisikin sitten Hopeapuoti ja some-kanavat. Tavoitteena olisi saada yhdistykselle selkeä yhtenäinen ilme.

Mitä pidätte? toivottavasti muutos on teidän mielestänne positiivinen!

- Detrah

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Arvosana 4.67 (3 arvostelua)