Täältä löytyy yhdistyksen esitteitä, joita voi tulostaa ja viedä oman seutunsa ilmoitustauluille. Näin saadaan edistettyä yhdistyksemme tunnettavuutta ja sitä kautta saamme mahdollisesti lisää jäseniä. Ilmoitusten levittäminen omalla seudulla kannattaa, sillä yhdistyksen kautta saatat tutustua toisiin sinua lähellä asuviin faneihin ja saada omalle kotiseudullesi aktiivista Ginga-toimintaa.

Tämänhetkinen esite:

Koko A4: lataa PDF - lataa PNG

Koko B5: lataa PDF - lataa PNG

Esitevihko: lataa PDF

Flaijeri: lataa PNG - lataa PDF(iso) - lataa PDF(pieni)

Pikkulaput: lataa PDF

Lehtinen: lataa PNG(iso)lataa PNG(pieni)

Ohjeita laputukseen:

- Esitteitä voi laittaa kauppojen, koirapuistojen tms. ilmoitustauluille, siihen ei yleensä tarvita erillistä lupaa. Joissain paikoissa esitteisiin tulee laittaa päivämäärä, joka kertoo milloin se on jätetty.

- Mikäli laitat lappua ihan yleiselle ilmoitustaululle niin älä peitä yhdistyksen esitteellä muita esitteitä. Tämä voi antaa yhdistyksestämme huonon kuvan.
- Jos kaupassa tai vastaavassa paikassa ei ole erillistä ilmoitusesitteiden kiinnitys-/jättöpaikaa eikä muitakaan esitteitä näy missään, niin kysy mieluummin lupa esitteen jättämiseen ko. tilaan. Voi olla liikkeitä/kauppoja, jotka eivät hyväksy mitään mainontaa tiloissaan.

- Älä laita esitteitä paikkoihin, joita ei ole siihen tarkoitettu. Emmehän halua yhdistykselle huonoa mainetta!

- Yhdistyksen esitevihkoja voi jättää lupaa ystävällisesti kysymällä esille esim. kirjastoihin ja muihin paikkoihin, joissa on ennestään vastaavia esitteitä.

- Yhdistyksen pieniä flaikkulappuja voi jättää liikkeenpitäjän luvalla yksittäisten liikkeiden tiskeille. Esim. eläinkaupat, kampaamot yms. ottavat toisinaan mieluusti yhdistysten esitteitä jakoon.

- Kun kysyt lupaa jättää yhdistyksen esitteitä, ole kohtelias, tervehdi, kiitä. Jos joku kysyy yhdistyksestä, voit kertoa, että olemme koira-aiheisen sarjakuva- ja animaatiosarjan faniyhdistys, joka järjestää aihepiiriin liittyvää toimintaa ja tukee siinä sivussa eläinsuojelutyötä. (Esim. vanhemmat ihmiset käsittävät tämän paremmin kuin jos alkaa puhua animesta ja mangasta.)