Tulevat tapahtumat

Fri 27.09.
11:00 - 17:00
Nippori

 

Tervetuloa!

 

 

Olet saapunut Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n sivustolle! Olemme voittoa tavoittelematon, virallisesti rekisteröity järjestö, joka perustettiin tammikuussa 2012. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä Ginga-sarjojen tunnettavuutta ja mahdollistaa monipuolista toimintaa fanien kesken.

Oletko Ginga-sarjojen fani? Liity mukaan!

Yhdistyksen jäseneksi pääsee 25 euron vuosihintaan kuka tahansa, iästä riippumatta! Alle 18-vuotias tarvitsee kuitenkin liittymiseen huoltajan luvan.

Yhdistyksen jäsenyyden myötä saat mm. postitse oman jäsenkortin, vuosittain kahdesti ilmestyvän jäsenlehden sekä käyttäjätunnuksen sivustolle, joka mahdollistaa pääsyn lehtijulkaisujemme nettiversioihin, kuvagallerioihin, chattiin ja foorumille.


Mikä ihmeen Hopeanuoli?

Hopeanuoli on päähenkilö samannimisessä sarjassa, joka kertoo tiikeriraitaisen karhukoiran tavoitteesta päihittää hirviökarhu Akakabuto, ja tuoda villikoirille ja ihmisille rauha Kaksoissolaan. Lue lisää Hopeanuolesta ja sen vaikutuksesta Suomessa!   

Mitä faniyhdistys tekee?

Yhdistys pyrkii järjestämään mukavaa toimintaa Hopeanuoli-faneille, ja lisäämään sarjojen tunnettavuutta Suomessa. Hopeanuoli-onnenpyörämme kiertää kanssamme useissa eri tapahtumissa, ja järjestämme myös omia tapahtumia, joista merkittävin on Gingacon. Yhdistys toteuttaa myös erilaisia faniprojekteja, joista yksi esimerkki on yhdistyksen fanitaidepohjainen keräilykorttisarja.

Voit olla aktiivinen jäsen myös netissä, jäsenyys ei edellytä tapahtumiin osallistumista. Voit keskustella muiden fanien kanssa foorumilla ja chatissa, tuottaa sisältöä jäsenlehteen ja kehittää yhdistystämme omalta tietokoneeltasi käsin.

Yhdistyksen toiminta on jäsenten vapaaehtoistyötä, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan!