Jäsenkortit pyritään saamaan pian painoon ja postittamaan jäsenille. Kortti on luvassa kaikille 2013 tai 2014 jäsenmaksun maksaneille. 2013 maksaneiden kortti on voimassa 2014 loppuun - mikäli haluat vuoden 2015 loppuun voimassa olevan kortin huolehdithan, että jäsenmaksusi on maksettu myös vuodelle 2014! (Ellet tiedä omaa jäsenmaksutilannettasi, otathan yhteyttä taloudenhoitajaan - affaokami(at)hotmail.com!)

Suomen Hopeanuoli-fanit ryn kesäkausi lähtee käyntiin! Yhdistys osallistui 17.5 - 18.5 Mikkelissä pidettyyn Mimiconiin kahden Ginga-ohjelman ja Ginga Roomin voimin. Ohjelmat ovat tulossa katsottaviksi

piakkoin! :)

HypeConiin tulijat voivat käydä tutustumassa yhdistykseemme sen pöydällä.

Animeconissa yhdistys on myös mukana pitämässä yhden Ginga-paneelin lisäksi myös fursuitpajaa! Pöytämme löytyy yhdistyspöytien luota ja siellä voi käydä pyöräyttämässä uudistettua onnenpyörää.

Luvassa on myös Ginga-kerhojen tapaamisia eripuolilla Suomea - niistä tarkempaa tietoa, kun aikataulut on lyöty lukkoon.

Kaikille Ginga-faneille on luvassa yhteinen huvipuistomiitti - yhdistyksen foorumissa on parhaillaan Miitit-osiossa äänestys siitä, mihin puistoon menemme. Vaihtoehtoina Power Park, Särkänniemi, Tykkimäki ja Linnanmäki.

Yhdistykselle on myös avattu oma blogi, jonne luvassa aktiivien kirjoituksia ja muuta mukavaa gingamaista sisältöä!

Myös nettisivuille on luvassa erilaisia uudistuksia.

Tähdenlento-lehden kolmannen numeron teko on hyvässä vauhdissa, lehti tulee ulos vuodenvaihteen tienoilla ja tällä hetkellä kaikilla aktiiveiksi ilmoittautuneilla on mahdollisuus tulla mukaan numeron sisällön tuottamiseen.

Yhdistys haluaa huomioida entistä paremmin myös täysi-ikäiset Ginga-fanit toiminnassaan. Tämän johdosta sivustolle on avattu Varttuneet-osio, joka näkyy vain täysi-ikäisille jäsenille. Tuohon osioon kuuluu hyvällä maulla toteutettuna oma keskustelualue, fanitarina-alue ja galleria.

 

Katso myös artikkelit:

Tähdenlennon tilausohjeet

Aktiivijäsenyys - miten, mitä ja miksi?